Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte gehouden worden van CONNECT nieuws stuur dan een (lege) e-mail naar: connect.hoogeveen@gmail.com

Vacatures:

Opbouw team
Naast alle regeltaken zijn er mensen nodig die willen opbouwen. Onmisbaar. We hebben al een paar fijne mensen die zich hiervoor inzetten. Maar vele handen maken licht werk. En dan wordt het nog leuker om dit werk te doen. Dus wil je je handen uit de mouwen steken, voor een nuttig doel. Meld je aan bij Marc, en help mee.

Coördinator tijdens de dienst.
Je bent beschikbaar tijdens de dienst om diverse zaken te regelen. Zoals de zaalverlichting, programma tijdsplanning, volume in de zaal, enz. Iemand die het overzicht heeft, en kan bijsturen mocht het nodig zijn. We zijn je nodig!

Lichttechnicus
Ben je echt een creatief talent, en wil je je graag bezig houden met het mooi verlichten van het podium en zaal? Wil je meedenken over nieuwe ideeën. Kom ons dan helpen.

PR specialist
Je kan nog zo'n mooie CONNECT organiseren. Als mensen er niets van hebben gehoord dan komen deze mensen niet. Het is een uitdaging maar ook een zeer dankbare taak. Zou je ons willen helpen?

Aanmelden kan bij Marc, Alvin, Mart of Jan. Of stuur een e-mail naar connect.hoogeveen@gmail.com

In samenwerking met:

CONNECT Hoogeveen

 

Een paar weken geleden hebben we als bestuur en band van Connect een overleg gehad met betrekking tot de voortgang van Connect. Tijdens dit overleg hebben we veel besproken. Hieruit kwam naar voren dat de manier hoe we nu Connect organiseren door omstandigheden steeds moeilijker wordt te continueren.

We hebben daarom het idee om de frequentie van Connect naar beneden bij te stellen en het is de bedoeling naar twee keer per jaar te gaan, één in het voorjaar en één in het najaar.

Uiteraard moet bovenstaande eerst nog gepland gaan worden en de gedachte leeft om het mogelijk ook in andere gebouwen te houden. 

Voor nu zijn helaas alle Connect bijeenkomsten van de planning gehaald.

Rest ons iedereen van harte te bedanken voor de inzet t.b.v. de gehouden bijeenkomsten. Bedankt voor al jullie aanwezigheid. Er zijn veel goede gesprekken gevoerd en bovenal mochten we een feest vieren voor onze Koning Jezus. Ter eer van Hem als een oprecht reukwerk. De liederen hebben ons geholpen ons hart te openen. En de Heer was er elke keer bij. Bovenal zijn we Hem dankbaar dat Hij ons verlossing gebracht heeft, en daardoor met Hem connectie mogen maken. Dit is niet anders doordat ons programma veranderd. Jezus blijft altijd dezelfde, en Gods plan staat voor altijd vast.

We hopen als bestuur en band in de nabije toekomst onze gaven weer voor onze Heer in te zetten. Het belang van connectie met elkaar en de Heer blijft hetzelfde.

Houdt vol, en laat niet los. Ons leven is veilig in Jezus handen. 

Namens bestuur van Connect nogmaals bedankt!

 

September 2023 - U brengt ons samen

Juni 2023 - U komt alle lof toe

Januari 2023 - Worsteling

November 2022 - God geeft... ondanks ons

September 2022 - Geven

Mei 2022 - Dichterbij

Maart 2022 - Als God zwijgt