Startzondag in Echten (9 september)

De Startzondag vindt dit jaar wederom plaats in Echten!

Net als vorig jaar vinden er ’s middags activiteiten plaats op en rondom de Speelweide tussen Echten en Ruinen. Ook is er een middagdienst in de openlucht in voorbereiding!

Op zondag 9 september zal er (na de kerkdienst) eerst koffie met gebak/taart zijn in de Ichthuskerk en de Centrumkerk. Daarna vindt er een gezamenlijke (voor elkaar, door elkaar) maaltijd plaats op de Speelweide. Vorig jaar was er helaas onvoldoende eten meegebracht voor iedereen. Kom je met vier personen, neem dan ook voor vier personen (het liefst plus twee) eten mee! Als het eten dan door iedereen wordt uitgewisseld, is er meer dan genoeg! Neem je gasten mee? Houd daar dan ook rekening mee!

Na de maaltijd vinden er activiteiten plaats voor jong en oud. Er valt hierbij veel te kiezen. De organisatie heeft dit jaar nieuwe, verrassende activiteiten bedacht. De variatie zal groot zijn. Het programma wordt afgesloten met een openluchtdienst om circa 15.30/16.00 uur.

De Startzondag kan alleen uitgroeien tot een succes als deze gedragen wordt door de hele gemeente. Daarom zijn wij over de gehele breedte op zoek naar vrijwilligers. Er zijn onder meer mensen nodig die taarten willen bakken, tenten willen opbouwen, workshops willen leiden en activiteiten willen begeleiden. Het opbouwen en het opruimen, bij alles is uw hulp hard nodig. Meld je daarom alvast aan als vrijwilliger, via henrischoling@live.nl.

Wacht liever niet, maar geef je nu alvast op! Dat maakt het plannen en organiseren voor ons een stuk gemakkelijker. Het uitgebreide programma van de Startzondag is te vinden in het eerste Contact dat verschijnt na de zomervakantie.

Tot ziens in Echten! Een hartelijke groet van de Startzondagcommissie!

Astrid Westerhof, Irene van Room, Marie Lunenborg, Arie Prins, Nia Prins en Henri Scholing