Vacaturebank

De vacaturebank is een hulpmiddel voor onze gemeente om vacatures in te vullen en om gemeenteleden in staat te stellen taken uit te voeren die in het verlengde liggen van hun gaven. Commissies/verenigingen kunnen vacatures aanmelden via vacatures@cgkhoogeveen.nl. Dit kan door de volgende informatie aan te leveren:

  • Omschrijving van de taken
  • Hoeveelheid tijd die de taken in beslag nemen/frequentie van vergaderen
  • Contactpersoon voor de vacature en de wijze waarop deze bereikt kan worden

Vacatures worden hieronder op de website geplaatst en worden eveneens in ons gemeenteblad Contact vermeld. Voor het telefoonnummer van de contactpersoon verwijzen we u naar de gemeentegids of naar Contact.

 
 

Instrumentalisten en vocalisten

In bijzondere diensten zetten mensen zich in met hun muzikale talenten om liederen te begeleiden en samen met de gemeente God te loven en te prijzen.  Dat doen ze met veel enthousiasme en toewijding. Toch betekent dat een hele investering in tijd, want de spoeling is dun. Met name bassisten, toetsenisten en drummers zijn schaars. Maar ook mannelijke vocalisten zijn hard nodig, wat niet wil zeggen dat we geen vrouwelijke vocalisten meer nodig hebben. Dit gaat op voor jong en oud.

Speel je een instrument of zing je graag en zou je het leuk vinden om eens te spelen in een dienst, neem dan contact op. Ook wanneer je twijfelt of je misschien wel goed genoeg bent, neem dan gewoon contact op. Er is plaats voor iedereen die graag muziek maakt en er wordt rekening gehouden met je niveau.

Je kunt contact opnemen met:

Dave van Room
telefoon: 0528-279971
email: muziekleider@cgkhoogeveen.nl