Vakantiegeld samen delen 2017

Vakantiegeld? Niet voor iedereen vanzelfsprekend!

De vakantietijd komt er weer aan. Dit betekent dat veel Nederlanders een extraatje hebben uit het vakantiegeld, om leuke dingen van te doen. Dit geldt echter niet voor iedereen. Daarom doen we gezamenlijk met verschillende Hoogeveense kerken weer mee aan het project “Vakantiegeld samen delen”. Doel is ook de mensen die leven van een minimum toch iets extra’s te bieden deze zomer.

Hoe kunt u helpen?

We willen u van harte vragen deel te nemen aan dit project. Dit kan door een deel van uw vakantiegeld te schenken aan het project. Dit kan door uw gift voor 17 juni over te maken op rekeningnummer NL66 FVLB 022.53.58.735 t.n.v. Diaconie o.v.v. 'Vakantiegeldproject Hoogeveen' Overmaken op rek.nr. NL69 RABO 037.90.44.064 t.n.v. Diaconie CGK Hoogeveen o.v.v. 'Vakantiegeldproject Hoogeveen' mag ook. Uw gift wordt verzameld en verdeeld onder de mensen die het hard kunnen gebruiken.

 

Komt u in aanmerking?

Hebt u zelf een minimum inkomen uit werk of uitkering en het hierdoor financieel moeilijk? Meldt u dan aan voor een bijdrage. Dit kan door het deelname formulier in te vullen. Deze wordt 21 mei uitgereikt na de dienst of wordt op verzoek verstrekt.

Kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Breng dan gerust dit project onder zijn/haar aandacht.

Alvast dank voor uw bijdrage!

Namens de diaconie, Vincent Kleine (kleine.v@gmail.com)

 
 
 
 
 
Formulier

vakantiegeld-2017.pdf

Geen beschrijving beschikbaar