Startzondag kan doorgaan, dringend partytent gezocht

De commissie Startzondag heeft vanochtend poolshoogte genomen op en rondom de Speelweide in Echten.

Het blijft zondag droog, het kwik stijgt tot rond de 17 graden, dus we gaan ervoor!

 

 

De commissie Startzondag heeft vanochtend poolshoogte genomen op en rondom de Speelweide in Echten. Hoewel het de afgelopen weken enkele keren flink geregend heeft en het niet tropisch warm belooft te worden, is de commissie van mening dat de Starzondag in Echten prima doorgang kan vinden. Het blijft zondag droog, het kwik stijgt tot rond de 17 graden, dus we gaan ervoor!

 

Het belooft een prachtige middag te worden, met een boordevol programma! Traditiegetrouw zijn er springkussens voor de kinderen en kan er gevoetbald en gevolleybald worden. Kinderen kunnen naar hartenlust timmeren. Onder deskundige leiding worden er vogelhuisjes getimmerd. Rond 12.00 uur begint het programma met een gezamenlijke maaltijd. Om 15.30 uur is er Praise & Preach met de predikanten Lieuwejan van Dalen en Wouter Moolhuizen. Een speciaal plekje in het programma is er voor het welkom van de familie Moolhuizen. Dat zal rond 14.30 zijn.

 

Door onvoorziene omstandigheden is er een partytent minder beschikbaar. Daarom een dringende oproep om nu te reageren als u een tent beschikbaar heeft. Dat kan door rechtstreeks contact op te nemen met Arie Prins (06-40207843). Bij voorkeur zoeken we een tent van ongeveer 3 bij 3 meter. Warm zal het morgen niet worden. Maar zolang het droog blijft, is 16 à 17 graden weer waar je je prima op kleden kunt. Samen gaan we er een fantastische Startzondag van maken! Tentenbouwers worden uitgenodigd om morgen om 7.00 uur aanwezig te zijn in Echten. Hulp is van harte welkom!!

 

Voor het volledige programma, inclusief de workshops, zie:

https://www.cgkhoogeveen.nl/index.php?id=292&pi=141&news_item_id=548819