IEC-zangdienst met De Country Trailband

Op zondag 24 september a.s. houdt de IEC een speciale IEC-zangdienst in de Bethelkerk aan de Boekweitlaan 65a in Hoogeveen.Het begint om 19.00 uur.

Er is veel samenzang met De Country Trail Band.
Voor veel mensen in en rond Hoogeveen is de Country Trail Band een bekende groep die vaker heeft meegewerkt  in IEC-zangdiensten.
Hans Steeds houdt een korte medetatie.

Komt allen naar dit unieke gebeuren en neem vrienden,buren en kennissen mee.

ACR Kuipers IEC.

 

Country Trail Band

Over de Country Trail Band

De Country Trail Band is al meer dan 30 jaar een begrip in de country- en de gospelmuziek. Vrijwel overal in Nederland en ook vaak in Vlaanderen hebben we opgetreden, in kerken, in zalen of bij evenementen in tenten of in de open lucht. Er waren tournees naar Amerika, met als hoogtepunt een optreden op de Grand Ole Opry in Nashville, Israël, Zuid-Afrika, Schotland, Tsjechië, Oostenrijk en Duitsland. We maakten meer dan 20 albums, afwisselend Engelstalig en Nederlandstalig en werkten samen met vele internationale en Nederlandse artiesten.

Nog steeds zijn we enthousiast om mensen te vertellen over Gods liefde via muziek. Dat doen we via ongeveer 30 optredens per jaar. Omdat de instrumentale solisten niet altijd allemaal beschikbaar zijn, zoeken we uitbreiding met een sologitarist.

 

De bezetting van de Country Trail Band is als volgt:

Hans Steeds: basgitaar en vocals

Marcel Langeland: drums

Astrid Langeland: zang

Gideon van Buitenen: viool

Johnny Holman of Ron de la Bey: pedal steelgitaar

Wim Pols: gitaar en vocals